• Slider 3
  • slider 4
  • Banner 3
  • Template 4 slide 4

Atelier voor glaskunst, grafmonumenten en glas-in-lood

De passie van Ellen Prinse ligt vooral bij het maken van objecten door glas te versmelten, het zogeheten glasfusing. Het betreft zowel vrij werk als opdrachten voor 'kunst op maat' zoals o.a. relatiegeschenken en monumenten. De werken bestaan uit wandpanelen, objecten  grote schalen en sieraden. Elk stuk is uniek. Het glas wordt vaak samengesmolten met metalen, verfstoffen en andere materialen. Een bijzondere dicipline is het maken van grafmonumenten of onderdelen daarvoor. 

ellen prinse


Ook glas in lood ramen worden in het atelier gemaakt, soms gecombineerd met koperfolietechniek (ook wel bekend als tiffany) of brandschilderen, als een werkstuk daarom vraagt. Panelen worden in opdracht ontworpen en vervaardigd. Verder worden er in het atelier ook regelmatig professionele cursussen gegeven in de techniek van glasfusing en glascasting.

Door de kleinschaligheid van Studio Scope kunt u unieke glasobjecten en panelen laten maken, die speciaal voor u zijn ontworpen en gemaakt. Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen en hoe die te realiseren zijn in een ontwerp, wat ook nog binnen uw budget past. Een oriƫnterend gesprek hierover verplicht u tot niets, pas als u overtuigd bent van uw keuze worden er verdere afspraken gemaakt. Het atelier is gevestigd aan huis en kent geen vaste openingstijden. Maar als u vooraf een afspraak maakt, bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Glasatelier Studio Scope
Erasstraat 56
5171 VH Kaatsheuvel
Tel: 06-26 37 62 65
Info  apestaartje  glasstudio-scope.nl

Graag een afsrpaak maken voordat
u langs komt

 

 

 

facebook blauw Volg de activiteiten van
het atelier op de Facebook-pagina

 

 

Privacy-verklaring